galéria

Neorave 4 – The Ecstatic Meeting
2003. augusztus 23. – Kashmir Underground


A Budapest Parádé után idén is lehetőségük nyílt a klasszikus rave rajongóinak is afterpartizni. A rendezvénynek a Kashmir Underground Club adott helyet, a megszokott 2 terem helyett ezúttal 3 teremben érezhették a lüktetést az emberek. A nagyteremben a korai 90-es évek szinte összes rave slágere lement: Dune, Westbam, Marusha, Mark' Oh... Természetesen hardtrance és modern happy hardcore slágerek is terítékre kerültek.

    Fugu5 a bulit bemelegítésként jungle-ösebb számokkal indította. Őt Enok váltotta, aki főleg tombolós happy hardcore slágerekre alapozta a szettjét. Utána Protonic liveact-je következett, amire a közönség különösen pozitívan reagált. Protonic után BlasterNOX szórakoztatta a közönséget, őt Kia követte egy klasszikus rave szettel. Végül a 8 éve működő Happy Reaction csapat liveact-jét hallhatta a közönség.

    A zenei előadók munkáját három VJ kísérte végig. Az egyik kisteremben a hardcore-őrültek, a másikban a techno fanok zúzhatták végig az estét. A hardcore kisteremben Folli, Brain, Jewel, Skyscraper és Hardchild (aki Oroszországból érkezett) játszottak, a techno kisteremben Renton Millar, P.G. Boy, Acid FX és Ractorizer szolgáltatták a techno-talpalávalót.

Neorave © 2002 - 2008 - info@neorave.hu