galéria

Neorave 3 – Gate of Industrial
2003. június 21. – Kashmir Underground
Ez a party is lezajlott! A 2002-es előszilveszteri Neorave-hez hasonlóan ismét szép számmal gyűltünk össze a Kashmírban. Most a létszám nem emelkedett ugyan 200 fölé, de így is sikeres bulit könyvelhetünk el.

    Sokszor jogosan felmerült a kérdés – buli előtt is és közben is: "Ilyen egy modern hardcore buli, vagy inkább ez egy nosztalgia buli volt?". Úgy gondoljuk, hogy ez a két dolog megfér egymás mellett.


    Elemezgessük egy kicsit a bulit. A mixekben a megszokott nagy klasszikusok híres trackjei helyett most inkább azok remixeire fektettek a fellépők nagyobb hangsúlyt. Erről leginkább Enok és blasterNOX gondoskodott. Tulajdonképp minden klasszikus szám lement, csak más (talán kevésbé is ismert) változatban. Aki nem volt kíváncsi az agyoncsavart különlegességekre, az Kia szettje alatt érezhette magát a legjobban, ő főként "original mix"-eket adott... (Passport To Heaven, Raveland, First Rebirth, stb.).

    A bulin a legnagyobb elismerést és tapsot Protonic kapta. Live act-je alatt a Kashmír előtere és kisterme szinte teljesen kiürült! Valamiért azokban a percekben mindenki a nagyteremben érezte jól magát, ami érthető is, hiszen Protonic teljesen élő és technikailag hibátlan előadást produkált! A "technikailag hibátlan" kifejezés a Happy Reaction live act-re már nem volt igaz sajnos, a technika ördöge közbeszólt... amilyen jól ment az elején, olyan szépen összekavarodtak a csatornák és a patternek a végére.

    Akit még nem említettem, az Folli, aki most egy kis különlegességgel kedveskedett... Mai rádiós slágereket játszott, ám mindet a saját maga által kreált hardcore remixben. Ha már a hardcore-nál tartunk, a gabberek már várták a fél hármat, azaz Brain szettjét, hiszen newstyle hangok ekkor csendültek fel először a bulin.
Naz-T és csapata Ausztriából érkeztek, akik hihetetlen módon még 3:00 után is hatalmas hangulatot voltak képesek kreálni – igaz, ennek már tényleg inkább csak a gabberek örülhettek.

    A kisteremben Renton Millar, P.G. Boy és Ractorizer gondoskodtak a zenéről. A nagyteremhez hasonlóan itt is hallhattunk egészen régi klasszikus techno-kat is, de mai darálós komolyságok is "lemezjátszóvégre" kerültek. Bár technos közönség nem igazán látogatta a partit, hiszen közülük legtöbben – érthető módon – aznap este inkább a technora "kihegyezett" bulikra mentek.

    Szólni kell még a kisebb kényelmetlenségekről is. A WC-belépő 30 forintos díja sokak nemtetszését váltotta ki (egy srác talán túlságosan is érzékenyen reagálta le a dolgot), ami tulajdonképpen valahol jogos, hiszen senkinek sincs kedve ilyenkor apró után kotorászni, de sajnos a díjszedésbe most nem volt beleszólásunk. Legközelebb mindenképpen orvosoljuk a problémát! Egy másik gond az italok bevitele körül volt. Itt nem magával az itallal van gond, sokkal inkább a "csomagolóanyaggal", ami összetörve eléggé balesetveszélyes, ráadásul nehéz takarítani is. A következő bulin nagyobb figyelmet fogunk erre is fordítani.
Raveshop... sajnos az újonnan alakult Neo-print Bt. nem tudott eljönni, így a pólók és az ajándéktárgyak egyelőre raktáron maradtak.

    Összességében a buli a kisebb nehézségek ellenére jól sikerült, a 300 Ft-os (ill. ingyenes) belépő ellenére a hangulatra egyáltalán nem volt panasz, egy újabb rendkívül jó színvonalú és pörgős buli élményével gazdagodtunk! A kényelmetlenségeket legközelebb a lehetőségeinkhez mérten orvosoljuk.

    Köszönjük a fellépőknek és a személyzetnek a közreműködést, a közönségnek pedig a szeretetet és a töretlen lelkesedést!! Ezen felül köszönet Babymoon-nak és Follinak a fotókért!

Neorave © 2002 - 2008 - info@neorave.hu